Deservirea şi reparaţia remorcherelor

Deservirea şi reparaţia remorcherelor

Ремонт тягачей

Centrul tehnic «AVTOMASTER» efectuează reparaţia şi deservirea tehnică a autotractoarelor.  Specialiştii noştri posedă o experienţă  vastă în lucrul cu astfel de mărci auto, precum: Isuzu, Маz, DAF, MAN, Volvo, Iveco, Renault, Scania, Mercedes Benz, Hyundai, КАМАZ, Foton, Shacman, Shaanxi, JAC, DongFeng.

În urma efectuării diagnosticării computerizate specialiştii noştri sunt gata să treacă imediat şi la reparaţia camionului. Noi oferim un complex de servicii privind reparaţia unor astfel de subansambluri şi sisteme după cum este suspensia, transmisia, sistemul de direcţie, motorul, sistemul de alimentare, echipamentul electric, sistemul de frînare, sistemul pneumatic.

«AVTOMASTER» efectuează deservirea autotractoarelor la cel mai înalt nivel. Ceea ce înseamnă, că tot procesul este implementat nu doar de specialişti de calificare înaltă, ce dispun de o bogată experienţă în deservirea tehnicii pentru transportul încărcăturilor, ci şi cu ajutorul utilajului necesar de import. Noi garantăm calitatea înaltă de deservire şi o abordare individuală faţă de fiecare client.

CONTACTARE SAU ÎNSCRIERE LA REPARAŢIE